top of page

V septembru in oktobru smo opravili 6 tedenskih srečanj, namenjenih ljudem, ki so željni kakovostnega druženja..

Dobivali smo se ob sredah popoldan, od 17h do predvidoma 19h (nikogar nismo podili, klepet po delu je bil obvezen), lokacija Ljubljana, Galerija Diwan. Začeli smo 21.9. in končali pred prazniki za 1. november.

Družabna vsebina koristne narave:

[ŽE IZVEDENO] 1. Ana Maria: Tema "predavanja": POLNOMOČNA ŽENSKA

Kako nastopiti uspešno, prodorno, s karizmo in suvereno v v vsakem okolju. 
 

[ŽE IZVEDENO] 2. Rebeka Prislan: srčna doktorica kemije, ki je izbrala pot pomagati ljudem do energetskega ravnovesja in ustanoviteljica Alefi.

Pametne kozmetike (ker se lepota vidi od znotraj, pa tudi navzven).

 

[ŽE IZVEDENO] 3. Ajda Plos: zdravje je naše največje bogastvo, doktorska kandidatka preventive za zdravje, magistra zdravstvene nege s specialnimi znanji v ZD Grosuplje, ki je fokus dela posvetila zdravemu življenju.

Z enim stavkom: zdrav duh v zdravem telesu. Srečanje bomo posvetili izboljšanju počutja, naučili se bomo kako nas telo opozarja, da je potrebno nekaj ukreniti v smeri zdravja, kako prepoznati pasti v prehranski industriji, za konec pa še najpomembnejše - zakaj so pomembni zdravi odnosi, ter kako se sprostiti ob stresnih situacijah in po njih.

 

[ŽE IZVEDENO] 4. Simona Lečnik Očko - Simona Bontona

S svojo sproščeno naravnanostjo nam bo pokazala s praktičnimi primeri, kako biti še večja dama in kako si lahko bolj uspešno utiramo pot tako na zmenkih, kot na poslovnih sestankih.

 

[ŽE IZVEDENO] 5. Jana Czerny - edina Slovenka, ki ima cerfitikat od Wima Hofa osebno, strokovno je dolgoletna inštruktorica pilatesa, ki je specializirala v DIHANJU.

Se sliši preprosto, pa so zadaj cele študije, kako si lahko pri vseh tegobah in preventivi pomagamo ravno z dihanjem. Kako ob stresu prenehamo dihati, pa sploh ne vemo in zakaj je tako pomembno ozaveščati to plat. Je tudi mojstrica ledenih potopov, tako praktično kot teoretično nam lahko razloži, kako/če k temu pristopiti in ali je ta trend dober za telo.

 

[ŽE IZVEDENO] 6. GOST PRESENEČENJA

Ker smo pridno zrasle, se okrepile v svojem delu na sebi in s tem kot metulji poletimo naprej v svet, mini party, program za razbremenitev in veselo dušo.

Foto utrinki z dosedanjih dogodkov

bottom of page