top of page

ŽIVIJO

db24b1ed75c415105b6d34cd400fe7fb.jpeg

Ta stran je nastala v mislih na vse mamice, ki nas vežejo nevidne niti stalnih skrbi, nepopisne sreče, utrujenosti, neprespanosti, ljubezni do družine in vprašanj, ki se vsak dan porajajo. Da bi bilo morda malce lažje, pa da se kdaj tudi nasmejemo vsem situacijam, ki spremljajo to turbulentno življenjsko obdobje. 

Srečevala se bom s strokovnjaki na področjih, ki zadevajo dobrobit, vzgojo, rast in nego naših malih bitij, predvsem pa nas. Ker zdaj pa že vem, da mora biti najprej dobro mami, da so potem še boljše tudi vsi ostali. To srečanje bomo seveda posneli, da boš pogovor lahko videla tudi ti, ko boš seveda utegnila. Če se ti ne da matrat oči, pa tudi ni problem, zvočni posnetek najdeš na podcastu, pa se priklopi med vozičkanjem, malico ali namesto knjige za lahko noč. 

Ker je informacij nepregledno veliko, v želji narediti najbolj prav za svojega otroka pa pogosto ne vemo več, kaj se dogaja, se mi zdi prav, da pogumno zagrizem v še tako bizarna, pa tudi kočljiva vprašanja, ki zadevajo starševstvo in vse, kar pride zraven tega poklica. Zato vabljeni, da prisluhnete mojim izkušnjam in delite svoje. Iskreno in srčno je dobrodošel čisto vsak, s svojo neponovljivo izkušnjo. 

 

Maham ti iz kotla materinstva in te prijazno vabim, da tudi ti skočiš not! Je non-stop žurka! 

bottom of page