top of page

Kaj si drugi mislijo

O MENI?

Drumlife-30 (1).jpg

Nezamenljiva prijateljica

Ana Maria je nezamenljiva prijateljica, ki je vedno pripravljena na nove izzive. Spoznali sva se še preden sva postali mami, najin odnos pa je poglobilo podobno doživljanje materinstva. Je najboljša mama, ki bi za svojega otroka storila vse, kar bi mu koristilo pri razvoju in poglabljanju odnosa. Je pronicljiva oseba - zato tudi odlična sogovornica - z realnim pogledom na svet in karizmo prave Dive. Poleg tega kar vidijo vsi - da je inteligentna, lepa in zgovorna - je v enaki meri dobra in sočutna poslušalka.

Ajda Plos, dipl. med. sestra, mag. zdr. neg.

Ana Maria in njena duša 🙂

Vsak človek živi svoje lastno življenje in resnico. Življenjska pot me je venomer usmerjala v smer prepoznavanja svoje lastne resnice, predvsem pa me je življenje preskušalo, ali se bom ne glede na zavedanje pomembnosti resnice vendarle uklonila družbenim normam. Moje delo je premoščati vrzel med znanostjo, medicino, umom in duhovnostjo tako, da približujem zavedanje in znanja za zdravje posameznika. Anamario sem takoj prepoznala kot zvesto sami sebi ter, da zaupa vodstvu svojih najglobljih vzgibov. Po premostitvi "vrzeli" je neizpodbitno dejstvo, da vso silo ljubezni želi zliti v odnos do sočloveka in kadar zunanje okolje zahteva drugačno delovanje si podzavestno želi, da ji "spodrsnejo stopala", da se lahko zopet  popolnoma potopi v ljubezni. Nikoli ne pusti, da bi kdorkoli zatrl to njeno hrepenenje. Anamaria jasno z zgledom vsem ljudem sporoča in izraža, da nas življenje usmerja v zavedanje, da je sila ljubezni tista, ki neustrašno teče in se naučimo zaupati njenemu toku. 

dr. Milena Omerzu Pevec, Ph.D

slika-2.png
ranko.png

Če bi Ana Maria bila virus...

Kdo je Ana Marija v mojih očeh? To je oseba, na katero se lahko obrnem ko imam slabe trenutke (tako poslovne kot zasebne) in potrebujem samo iskren pogovor ali pa samo sproščeno druženje ob dobri hrani. V obeh primerih se bo srečanje končalo s smehom, pozitivo in dobro energijo. Od kje črpa to pozitivno energijo do življenja, željo po delu in ustvarjalnosti, iskreno povedano ne vem. Vem samo, da če bi bil to virus, bi bilo fajn da bi se ga vsi nalezli. 🙂

Ranko Babić, stand up komik in igralec

Talentirana, vesela, hitrojezična!

Ana Maria je talentirana, vesela, hitrojezična, gajstna, iznajdljiva, sofisticirana in duhovita dama, komičarka, voditeljica in improvizatorka. Z veseljem sem si delil oder z njo v Impro ligi, jo gledal na TV-ju in se smejal njenim foram na Stand-upu. 
Zadnje čase jo mal pogrešam, ker je preveč zaposlena z vzgojo in spletnim ustvarjanjem vendar komaj čakam večer, ko bova spet stala skupaj na odru in zabavala ljudi.

Vid Valič, Stand-up komik in igralec

Vid Valic.jpg
drum-life-77-web.png

Presenetljivo pristna

Za nobeno stranko nimam predhodnih mnenj, kar je težko, kadar so to medijsko izpostavljene osebe. Pri Ana Marii me je najbolj pozitivno presenetilo, da to kar vidiš tudi dobiš, da je res pristna. Tako energičnih in očarljivih oseb ne najdeš za vsakim vogalom. Drugo kar me je presenetilo, pa je njeno razumevanje podjetništva in vsega, kar je z njim povezanega. Vključno z zavarovanji. V trikrat krajšem času v primerjavi z drugimi strankami je vse razumela in se zavedala pomembnosti močne socialne varnosti, sploh v tem času. Od prvega srečanja naprej me konstantno navdušuje s svojimi idejami – kreativnimi rešitvami – in sposobnostjo, da jih pričara do realizacije. In vsi, res vsi, so z njenim pristopom izredno zadovoljni. Vključno z mano.

Jan Bertoncelj, JB zavarovanja s.p.

bottom of page