Spodobi se sezono zaključiti najslajše. Tako je moj gost simpatični ustanovitelj Zebra Patisseries, Tomi Češek, ki dela mojstrovine iz slaščic, pri tem pa prisega na preverjeno vrhunsko francosko tradicijo.
Vsa nasmejana od vsega lepega sem ga posedla kar med izložbe s slaščicami, ki so hkrati vizualno umetniško delo.
Zakaj Tomi čudno pogleda, če v njegovo slaščičarno vstopi kdo, pa reče: »Kaj imate pa tukaj zdravega?«, in na katero od nagrad je najbolj ponosen? Njegova Zebra je namreč po Gault and Millau razglašena za najboljšo slaščičarno leta.
Mene je sicer zanimalo, če tudi on obožuje slaščice in ne boste verjeli, koliko krofov si v "sezoni" tudi sam privošči! Kaj je zdrava mera droži in masla za prave pekovske izdelke in kaj je to eclair ter kakšne trende slaščic še lahko pričakujemo, njam ham, vse to in še več za vse sladokusce.
Izvolite, uživajte, ogled oddaje topi maščobo in kuri kalorije!
Imate komentar ali vprašanje?
Podajte svoj komentar pod člankom ali pod videom na Youtube. :)
Comments